June 21, 2024
RSS

Dakbedekking

Traditionele materialen zijn al meer dan 100 jaar leidend als het om dakbedekking gaat. Natuurlijk zijn daar vele materialen en technieken bijgekomen. “de Reest” is meegegaan in die ontwikkeling en levert allround expertise op het gebied van dakwerkzaamheden. Ook voor een bitumineuze of kunststof dakbedekking kunt u bij ons terecht.

dakdekker

                             

Duurzaam Een dak door ons gedekt is duurzaam en veilig. Daar kunt u van op aan. Voor het periodieke onderhoud kunt u bij ons een contract afsluiten. Het beste advies voor een dak dat dicht blijft.

Kwaliteit

Bij ons zit de toegevoegde waarde in de medewerkers: allemaal actueel geschoold en uiterst ambitieus in hun werk. Ze gaan voor één kwaliteit: de allerbeste. Dat merkt u in de praktijk. Bovendien werken wij volgens de nieuwste technieken en conform de criteria van objectieve certificeringsinstanties, zoals KOMO. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke opdrachtgever biedt “de Reest” dan ook complete service, volgens het principe: klant is koning. Dat zijn we aan onze naam verplicht.

Klik hier of  hier voor meer informatie.

                                   

 

                       Voor duurzaam

                       Dakdekkerswerk

                      Dat de tijd doorstaat