July 25, 2024
RSS

    

Het grote voordeel van onze onderneming is dat diverse installaties door één bedrijf worden uitgevoerd. Alle voorkomende werkzaamheden vanaf de advies- en ontwerpfase tot aan de uitvoering en oplevering van uw sanitaire installatie kunnen wij (ook in bouwteam-verband) voor u verzorgen.

Ons installatiebedrijf is vooral actief  in renovatie- en onderhoudswerkzaamheden voor diverse bedrijfstakken waaronder hotels, (basis)scholen, postkantoren, winkels maar ook particulieren. De werkzaamheden worden direct voor de opdrachtgever uitgevoerd of als onderaannemer voor de hoofdaannemer.

bad

Voor deze discipline hebben wij speciale monteurs opgeleid omdat een badkamerrenovatie zeer veel aandacht en specialisme vereist. De totale renovatie van een badkamer of toiletruimte kan derhalve geheel in eigen beheer worden uitgevoerd.

Voor particuliere opdrachtgevers of vastgoed maatschappijen worden diverse renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Ons bedrijf staat tevens bekend om de snelle service bij calamiteiten, zoals verstoppingen of lekkages. Na een telefoontje of email reageren wij snel zodat het probleem wordt opgelost.

Voor verdere informatie over een totaalpakket voor uw badkamer klik hier.