July 25, 2024
RSS

Verwarming

Op het gebied van verwarmingen hebben wij een zeer ruime ervaring. Wij installeren alle soorten verwarmingssystemen: zoals centrale verwarming, luchtverwarming, vloerverwarming en natuurlijk ook de traditionele kachels. Een combinatie van verwarmingssystemen kan een goede keuze zijn.
Bij de aanschaf van een CV-installatie krijgt u een technisch advies over de juiste CV-ketel en het benodigde vermogen in uw situatie. U kunt een keuze maken uit een grote collectie (design) radiatoren en convectoren, eventueel in combinatie met vloerverwarming.

Keuze Omdat geen enkel huishouden gelijk is, zijn er verschillende systemen voor verwarming en warmwatervoorziening. Deze beantwoorden allemaal aan de eisen van deze tijd. Dat betekent onder andere dat alle producten ruimschoots voldoen aan de hoogste milieunormen. Kortom het zijn stuk voor stuk in meerdere opzichten geavanceerde systemen, die inspelen op uw persoonlijke behoeften. Hiermee verzekert u zich van een warm hart voor uw huis. Wij helpen u de juiste keuze te maken, die voor uw situatie het beste past.

De modernisering of aanschaf van een CV-installatie is een grote investering. U moet dan kunnen vertrouwen op de terzakekundigheid van uw installateur. Wij zetten uw wensen en behoeften op het gebied van warmte en warmwatercomfort om in een concrete oplossing. Dit is maatwerk. Hierbij komt dat u een keuze maakt voor een lange periode.

Onderhoud Het is van groot belang dat de Centrale Verwarmingsinstallatie jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt. U bent daardoor verzekerd van bedrijfszekerheid, een veilige werking en een optimaal rendement. U hebt bij ons de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Eén maal per jaar nemen wij dan contact met u op en maken een afspraak. Tevens staan wij altijd klaar bij storingen. Wij repareren alle merken CV ketels en zijn gespecialiseerd in Nefit, Vailliant en Beretta,

Particuliere ketelvervangingen in uw woonhuis worden door ons gemiddeld binnen 1 dag gerealiseerd, wat betekent dat u er ’s avonds weer warm bijzit!

Voor meer informatie breng een bezoek aan: NEFIT  VAILLANT   BERETTA

cascade            ketelvaillant            produkt53 mynute_d_3