June 21, 2024
RSS

Bitumineuze dakbanen

Het assortiment  bestaat uit een uitgebreid aanbod gemodificeerde bitumineuze toplagen. De APP en SBS toplagen zijn eenvoudig en snel te verwerken. Mede bepalend voor de levensduur van de dakconstructie is de duurzaamheid van de dakbanen. De  APP dakbanen hebben zelfs een bewezen levensduur van ruim 19 jaar met een levensduurverwachting van gemiddeld maar liefst 25 jaar!
Door continu te innoveren breekt men met de traditionele bevestigingsmethoden. Hierdoor is het mogelijk om sneller, efficiënter en arbo-vriendelijker te werken. Dit leidt tot besparingen op de benodigde bevestigers, isolatie en werkuren. Onderzoek heeft aangetoond dat de toepassing van deze innovatieve bevesitigingstechniek garant staat voor een stormvast dak. Deze garantie komt ook tot uitdrukking in de KOMO-gecertificeerde daksystemen.

Met het oog op het milieu adviseert De Reest BV met name mechanisch bevestigde en losliggende systemen. Deze systemen zijn namelijk eenvoudig te scheiden van de onderconstructie. De vrijkomende materialen worden apart aangeboden voor recycling.