April 25, 2024
RSS

Behaaglijk warm. Ruim voldoende warm water. En ook nog eens zuinig in gebruik. Een moderne CV ketel is een waardevol bezit voor iedere huiseigenaar. De huidige levenstandaard stelt steeds hogere eisen aan conform in huis. Met een nieuwe CV ketel voelen u en uw gezinsleden zich prettig!

De CV ketel, even technisch…

De CV ketel – ook wel verwarmingsketel genoemd – is het belangrijkste onderdeel van de centrale verwarming. Het water in de leidingen en radiatoren in het systeem van de centrale verwarming wordt verwarmd door de verwarmingsketel. Als met de verwarmingsketel ook het warmwater voor de keuken en badkamer wordt verwarmd wordt spreken we van een combi ketel. We spreken van een HR Ketel (hoogrendement) als het rendement van de verwarmingsketel boven de 90% ligt. Dit wil zeggen dat minimaal 90% van de energie wordt omgezet in warmte.

Keuze van de juiste CV ketel

Natuurlijk wilt u onbekommerd genieten van uw CV ketel. Niets is zo vervelend als uw verwarmingsketel niet doet wat u wilt. Kiest u voor een nieuwe CV ketel? Let dan bij de keuze van een nieuwe verwarmingsketel op de volgende factoren:

  • De grote van uw huis

  • De mate van isolatie van uw huis

  • Gewenste hoeveelheid warmwater

  • Aantal radiatoren

  • Locatie verwarmingsketel in uw huis

Natuurlijk kunnen wij u adviseren in de juiste keuze voor uw ketel, deze snel leveren en monteren…